2.00MHNYMATA » Δύναμη Έψιλον

2.00MHNYMATA


ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΟΥΣ

STAND US WELL, STAND US WITH FEAR AND WONDER

ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΙΑ. Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΤΟ ΙΔΙΟΝ» κατηγορία Θεοφιλοσοφία ή βιβλία, ανανεωμένο, στην τελική φιλοσοφική του μορφή και με προχωρημένη φυσική.

Το ίδιον είναι το χαρακτηριστικό. Χαρακτηριστικό του κενού είναι η ενωσία, είδος αιθέρα.

In my site you find spirit works in physics and philosophy. My kosmotheory is THE IDION. The Idion is the characteristic. The characteristic of the vacuum is the Enosia, it is sort of oether

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ο πρωτο- επίτροπος των κοινοτήτων Ερμής Πτερίπους, ενημερώνει την Τουρκία, ότι οι κοινότητες θα αποτρέψουν και ταπεινώσουν οποιαδήποτε στρατιωτική επιβουλή, ενάντιά τους (από τις ΗΠΑ)

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαστημόπλοια των κοινοτήτων, συχνά επισκέπτονται τον διαστημικό χώρο της γης. Χαρτογραφούν τους ανθρώπους και έχουν σχεδόν το σύνολο των ανθρώπων της γης άνω των 7 χρονών, βιντεοσκοπημένο τον καθένα ξεχωριστά.

Τις 17 του Νοέμβρη, 250.000.000 στρατιωτικοί και επιστήμονες, θα καταφθάσουν με 1.2 εκατομμύρια διαστημόπλοια, στο πλανητικό μας σύστημα και κοντινά πλανητικά συστήματα. Όταν φθάσουν εκεί, προγραμματισμένα  εξονυχιστικά, τα 250.000.000 και ακόμη 2.25 δις εκατομμύρια κατοίκων των κοινοτήτων, θα καθίσουν μπρος στον υπολογιστή τους. Θα συνδεθούν με κωδικό, με τον υπερ-υπολογιστή που βρίσκεται στην πόλη Μυρήνη, του πλανήτη Σικελία του Α της Λύρας. Ο υπερ-υπολογιστής έχει τρομακτικές δυνατότητες και όλους σχεδόν τους ανθρώπους της γης , άνω των  7 χρονών, με τις συμπεριφορές και τον χαρακτήρα τους αναλυμένο. Από τότε που θα φθάσουν στο πλανητικό μας σύστημα, ο υπολογιστής θα δίνει στοιχεία του καθενός των 2.5 δις εκατομμύρια των κοινοτήτων του διαστήματος που θα είναι συνδεμένοι. Κάθε ένας από αυτούς θα βλέπει τον εαυτό του στον υπερ-υπολογιστή και θα τον καθοδηγεί. Έτσι στον υπολογιστή θα ξεκινήσουν το 90% των 1.2 εκατομμυρίων διαστημοπλοίων, προς την γη. Θα έχουν όλα τα συστήματα αδρανοποίησης του στρατού του ΝΑΤΟ και πιθανόν μερικών κρατών που θα αντιδράσουν και θα κατέβουν όπως θα είναι σχεδιασμένο στην γη. Πρώτα θα εξουδετερωθούν οι στρατιωτικές βάσεις και εγκαταστάσεις και κατόπιν θα προσπαθήσουν να είναι φίλοι με τους απλούς ανθρώπους, αφού θα διασπαρούν σε όλη την γη. Θα κατέβουν μετά διαστημόπλοια με βιομηχανικό και πληροφοριακό και τεχνολογικό εξοπλισμό, κατασκευής επιχειρήσεων ιδιαίτερα στις αναδυόμενες χώρες. Ακόμη και ο σκελετός των εργοστασίων θα είναι προκατασκευασμένος. Κάθε άνθρωπος των κοινοτήτων του διαστήματος που θα είναι συνδεμένος με τον υπερ- υπολογιστή, θα διευθύνει το δικό του ομοίωμα στον υπολογιστή και θα αντιμετωπίζει την αναμενόμενη συμπεριφορά των ανθρώπων που θα φθάνει  , στα μέρη της γης που θα έχει κατέβει. Θα κατέβει πλήθος γιατρών , με φάρμακα των κοινοτήτων.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ, ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Σήμερα, 5.00 απογευματινή Ελλάδος, συνήλθε η ανώτατη επιτροπή των σοφών των κοινοτήτων και αποφάσισε,

1) Θέτει σε αναμονή εντολής τον στρατό και τους εμπλεκόμενους με επέμβαση στην γη. Αναμένονται εξελίξεις από την επιστημονική δραστηριότητα του γράφοντα.

2) Ζήτησε την ένταση των δραστηριοτήτων των κοινοτήτων, που αφορούν την επέμβαση στην γη ( αύξηση παραγωγής μηχανημάτων και λογισμικών γιά δημιουργία επιχειρήσεων ιδιαίτερα σε αναδυόμενες οικονομίες της γης, επέκταση της καλλιέργειας του φυτού ιλαρίονος που φέρνει την αθανασία του ανθρώπου, καθώς και πολλαπλών φαρμάκων).

3) Προσδιόρισε γιά την 17 Νοεμβρίου, ολοκληρωτική άσκηση των κοινοτήτων, γιά την επέμβαση στην γη. Στην άσκηση θα συμμετέχουν περίπου 2.5 δις εκατομμύρια κάτοικοι ,επιστήμονες και στρατιωτικοί των κοινοτήτων. Η άσκηση θα διεξαχθεί κατά ένα μέρος στο πλανητικό μας σύστημα (πραγματικά 1.2 εκατομμύρια διαστημόπλοια με στρατιωτικούς και επιστήμονες και εθελοντές, συνολικού αριθμού 250.000.000 ανθρώπων και λογισμικά σε επικοινωνία των υπολοίπων συμμετεχόντων με κεντρικό υπερ- υπολογιστή που θα αναπαριστά όλη την γη και τους όλους ανθρώπους που την κατοικούν, πάνω από δώδεκα χρονών , με την γήϊνη συμπεριφορά που θα αντιμετωπίσουν οι κοινότητες και γεγονότα που αναμένονται από την συμπεριφορά των ανθρώπων της γης.

ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, 5 ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ  ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ

Εν όψει πιθανής Ελληνοτουρκικής κρίσης, καταφθάνουν τα μεσάνυχτα 14/8 , 5 ναυαρχίδες των κοινοτήτων του διαστήματος με τα συνοδά διαστημόπλοια. Θα πλαισιώσουν τις ήδη δύο υπάρχουσες και θα τις αντικαταστήσουν. Οι ναυαρχίδες είναι εξοπλισμένες με laser και ηλεκτρομαγνητικά τηλεβόλα, μεγάλης εστίασης. Μάλιστα η ναυαρχίδα η οποία θα επιβλέπει τα στενά και το βόρειο Αιγαίο, είναι εξοπλισμένη με ακτινοβολία κατά ριπάς, δημιουργία τεραστίων κυμάτων και βύθισης πλοίων. Θυμίζουμε ότι είναι η ναυαρχίδα Ολυμπία, που βύθισε το 14 αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ, στην κρίση στην Συρία.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Σας θυμίζουμε το σχέδιο των σατανιστών να φέρουν ένα παγκόσμιο πόλεμο και αρμαγεδώνα, γιά να μειώσουν τον πληθυσμό της γης στα 500-700 εκατομμύρια κατοίκους και μετά να δημιουργήσουν ένα πανγήϊνο κράτος, όπου θα φέρουν διαδοχικά την εωσφορική δικτατορία. Τον παγκόσμιο πόλεμο ανέσχεσαν με στρατιωτικές επεμβάσεις και ακτινοβολίες οι κοινότητες του διαστήματος, το 14 όταν επενέβη η Ρωσία στην Συρία και πέρσυ και φέτος με τις κρίσεις της Βορείου Κορέας και του Ιράν. Τώρα θέλουν να δημιουργήσουν ένα Ελληνοτουρκικό πόλεμο, απαρχή του παγκοσμίου πολέμου.

Ο Τράμπ, ο οποίος βγήκε πρόεδρος με την αποστολή να κάνει τον πόλεμο και να μειώσει το χρέος των ΗΠΑ έτσι, φέρνοντας τον αρμαγεδώνα και την κατόπιν παγκόσμια δικτατορία, παροτρύνει την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία υποσχόμενος υποστήριξη ενάντια της εχθρού του της Τουρκίας (η οποία συμμάχησε με την Ρωσία και εισέρχεται στους BRICS). Την θέληση του Τράμπ φέρεται ότι εκπροσωπούν οι κυβερνώντες την Ελλάδα, οι οποίοι είναι ταγοί των Ρότσιλντ, των επίδοξων δικτατόρων της γης και πλουσιότερων (της γης). Οι κοινότητες του διαστήματος θεωρούν σατανιστές και ομοφυλόφιλους του διοικούντες την Ελλάδα και τις ΗΠΑ και αν και οι κοινότητες είναι Ελληνικές, δεν πρόκειται να υποστηρίξουν άνομες κυβερνήσεις. Αλλά θα προστατέψουν την Ελλάδα.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα το απόγευμα 14/8, συνέρχεται η ανώτατη επιτροπή των σοφών των κοινοτήτων του διαστήματος. Θα κηρύξει τις κοινότητες σε αναμονή τελικής εντολής επέμβασης στην γη, αναμένοντας από την γη επιστημονικές εξελίξεις, των οποίων είμαστε καθ’ οδόν. Η θέση της επιτροπής αυτή, σημαίνει ότι οι κοινότητες δεν θα επιτρέψουν καμία καταστροφή και αρμαγεδώνα και ότι τον επόμενο ίσως χρόνο, θα επέμβουν.

ΠΩΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ  κατηγορία φυσική, αρχείο Word 2007

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ, αρχείο Word 2007, κατηγορία μικροφυσική

Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ κατηγορία φυσική, αρχείο Word 2007

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΗΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

κατηγορία κοινωνία, αρχείο Word 2007


Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ κατηγορία φυσιολογία-ιατρική και βιολογία, αρχείο Word 2007

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ELECTRICAL AND ELECTRONICS RESEARCH

http://www.researchpublish.com/journal/IJEER/Issue-2-April-2018-June-2018/0

CONSTRUCTION OF NEW INSTRUMENT FOR MEUSEREMENT OF THE ELECTRIC SIZES WITH THE NEW THEORY OF ELECTRICITY. THE SIZE OF THE CONSTANTS AND A NEW THEORY OF THE ATOM OF HYDROGEN pdf, category physics or microphysics

KAΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ αρχείο Word 2007 κατηγορία φυσική και μικροφυσική

ΝΟΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ αρχείο word 2007, κατηγορία κοινωνία

ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΟΗΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ κατηγορία φυσική αρχείο Word 2007

WHY THE LAW OF OHM IS NOT RIGHT catergory of physics1, it is file Word 2007

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ κατηγορία μικροφυσική, αρχείο Word 2007

ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ κατηγορία κοινωνία, αρχείο Word 2007

Η ΓΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ κατηγορία κοινωνία, αρχείο Word 2007

ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΗ κατηγορία κοινωνία, αρχείο Word 2007.

ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ κο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ κατηγορία κοινωνία, αρχείο Word 2007

Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ τρεις εργασίες της φυσικής, κατηγορία φυσική, αρχείο Word 2007. Όλα στο πως η σκέψη του Θεού διευθύνει την ύλη

ΑΠΛΗ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ αρχείο Word 2007 κατηγορία φυσική

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ κατηγορία Θεολογία, αρχείο Word 2007

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ αρχείο Word 2007, κατηγορίες Ανακοινώσεις και κοινωνία

Η  ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ αρχείο Word  2007 κατηγορία βιολογία και φυσιολογία .

IT IS REVEALING THE CAUSUAL RELATION OF THE REVOLUTION OF PHYSICS category physics or microphysics, file Word 2007

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΩΔΗ ΣΧΕΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ κατηγορία φυσική, αρχείο Word 2007

THE INTRODUCTION IN THE ATOMIC PHYSICS category microphysics, it is file Word 2007. Different opingions in Atom physics

IT IS OVERTURNING THE BASE ALMOST OF WHOLE PHYSICS category physics, it is file Word 2007. The overturning of the size of the dielectric constant and consequently of the Atomic physics

ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ κατηγορία φυσική, αρχείο Word 2007. Ανατροπή του μεγέθους της διηλεκτρικής σταθερής και συνεπώς της ατομικής φυσικής.

THE CONSTANTS OF THE ELECTROMAGNETISM DIDN’T GIVE THE VELOSITY OF THE LIGTH c, category  physics or microphysics, it is file Word 2007

ΟΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ κατηγορία μικροφυσική, αρχείο Word 007

THE PHOTON AS DUAL PARTICLE ON THE BASE OF EQUATIONS OF MAXWELL category microfysics, it is file Word 2007

ΤΟ ΦΩΤΟΝΙΟ ΩΣ ΔΥΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΞΙΣΩΣΕΩΝ MAXWELL κατηγορία μικροφυσική, αρχείο Word 2007

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ κατηγορία κοινωνία ή ιστορία , αρχείο W0rd 2007

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ κατηγορία ιστορία και κοινωνία, αρχείο Word 2007

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ κατηγορία κοινωνία, αρχείο Word 2007

ΟΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, διορθωμένο, κατηγορία φυσική, αρχείο Word 2007.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΙΤΙΩΔΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ κατηγορία φυσική, αρχείο Word 2007. Επιστημονική εξήγηση και όχι θεωριών συνωμοσίας

ΓΝΩΣΤΚΙΣΜΟΣ ΩΣ ΓΕΝΝΗΤΩΡ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ αρχείο Word 2007 κατηγορίες θεολογία, ιστορία

ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΒΙΛΩΔΟΥΣ ΡΟΗΣ ΥΓΡΩΝ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΘΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΘΡΟΜΒΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΑΙΜΑΤΟΣ κατηγορίες φυσική και φυσιολογία, αρχείο Word 2007

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ….ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ! αρχείο Word κατηγορία διηγήματα

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΩΣ ΡΕΥΣΤΟ κατηγορία φυσική, αρχείο Word 2007 συμπληρωμένο, διορθωμένο

ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ αρχείο Word 2007, κατηγορία θεοφιλοσοφία

Η ΜΑΘΙΚΟΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ DNA κατηγορίες βιολογία, φυσιολογία, μαθηματικά, αρχείο Word 2007

H ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ κατηγορία Φυσιολογία-Ιατρική, αρχείο Word 2007

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ κατηγορία μικροφυσική, αρχείο Word 2007. Με τις νέες εξελίξεις, πως διαμορφώνεται η ατομική φυσική, σε συμφωνία με τα πειραματικά δεδομένα. Διορθωμένο 22/11/16


THE METHODS OF THE GRADUATION OF THE ELECTOMAGNETISM SIZES WITH THE THEORY AS FLUID THE ELECTRIC CURRENT category physics ,it is file Word 2007

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ κατηγορία οικονομία ή κοινωνία, αρχείο Word 2007

THE METHOD OF THE COST CALCULATION OF THE ELECTRIC POWER OF THE COMPANIES SUPPLYING ELECTRIC CURRENT,

category physics, it is file Word 2007

ΤΟ ΚΑΚΟ ΩΣ ΝΟΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΝ κατηγορία θεοφιλοσοφία αρχείο word 2007

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΙΡΑΣ FOURIER ΤΗΣ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΝ κατηγορία μαθηματικά αρχείο word 2007. Πρώτα διαβάστε την κοσμοθεωρία ΤΟ ΙΔΙΟΝ κατηγορία φυσική και δείτε διόρθωση.

Η ΕΝΝΟΙΑΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ κατηγορία θεοφιλοσοφία αρχείο word 2007

πως διεξάγεται και υλοποιείται η σκέψη του θεού και πως υλοποιείται η σκέψη του ανθρώπου. Η σκέψη του ανθρώπου και η σχέση της με την σκέψη του θεού.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ κατηγορία φυσική, αρχείο word 2007, υποβλήθηκε αίτηση ευρεσιτεχνίας


ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ «ΤΟ ΙΔΙΟΝ»

ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΪΚΗΣ ΜΗ ΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ  , ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗΣ ΣΕ ΙΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΙΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΑΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΦΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΣΚΟΥ ΤΗΣ ΦΥΣΑΛΙΔΑΣ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ ΦΥΣΑΛΙΔΑΣ

κατηγορία φυσική αρχείο word 2007. πρώτα διαβάστε την πειραματική αποόδειξη του αιθέρα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΦΥΣΑΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ κατηγορία φυσική. Πρώτα να διαβάσετε τις δύο παρακάτω επόμενες εργασίες. Αρχείο word 2007

ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ «ΤΟ ΙΔΙΟΝ» .ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΪΚΗΣ ΜΗ ΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗΣ ΣΕ ΙΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΑΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΦΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΣΚΟΥ ΤΗΣ ΦΥΣΑΛΙΔΑΣ κατηγορία φυσική αρχείο word 2007. Πρώτα διαβάστε το επόμενο παρακάτω

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ .Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ «ΤΟ ΙΔΙΟΝ»          κατηγορία φυσική αρχείο word 2007  Διαβάστε τις δύο αυτές εργασίες να δείτε την κοσμοθεωρία μου οι γνώστες φυσικής


Eπίλεκτοι Ελληνες   

Συνεστώτες

Δύο από τα πιό επίλεκτα παιδιά των Ελλήνων, ο Σωκράτης και ο Πλάτων, μίλησαν ότι το πολίτευμα έπρεπε να γίνει αριστοκρατικό. Αυτό παραξηγήθηκε από τους μετέπειτα, γιατί νόμισαν ότι πρότειναν να διοικούν οι γεωκτήμονες και οι προύχοντες.

Όμως αριστοκρατικό είναι το πολίτευμα, όπου διοικούν οι άριστοι. Άριστο μπορεί να είναι το παιδί ενός εργάτη, ενός αγρότη, ενός μπακάλη κλπ (ο Αλέκος Χαραλαμπόπουλος είναι παιδί μπακάλη).

Στον πρώτο πολιτισμό των ανθρώπων, επικράτησαν οι επίλεκτοι Έλληνες (145.00 π.Χ. καθώς αναφέρει ο Απολλόδωρος ο Ρόδιος, στην εξαφανισμένη από τους Εβραίους ιστορία του). Αυτοί αποίκησαν το διάστημα και πρόκριναν την αχρήματη κοινωνία.

Εβραίοι ήλθαν με τον Κάδμο στην Ελλάδα, μερικοί κατοίκησαν πέρα από την γέφυρα του Κηφισού (Γεφυραίοι) και ήταν αυτοί που εισήλθαν να διαλύσουν το κράτος των Αθηνών. Είναι αυτοί που κατηγόρησε ο Σωκράτης (καινά δαιμόνια) και αυτοί που τον καταδίκασαν σε θάνατο. Είναι αυτοί που πυροβόλησαν πισώπλατα τον Καραϊσκάκη, φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη και σκότωσαν τον Καποδίστρια. Τέτοιος ήταν ο Εφιάλτης και αυτοί είναι οι εφιάλτες του Ελληνισμού.

Ο Αλέκος Χαραλαμπόπουλος με τις αλλεπάλληλες εργασίες του στην φυσική και την φιλοσοφία, ανήλθε στην ιεραρχία των επιλέκτων του διαστήματος και ήδη είναι επίτιμος πρόεδρος (ο άλλος ο Δίας).

Οι επίλεκτοι του διατήματος πέτυχαν την επιβίωση και την αθανασία.

Η ομάδα Έψιλον των επιλέκτων του διαστήματος, ουδεμία σχέση με αυτή εδώ στην Ελλάδα, που Εβραιοκρατείται.

Με κλεμμένες ιστορίες όπως του Απολλόδωρου, οι Εβραίοι γνωρίζουν την ισχύ του μυαλού των Ελλήνων και έβαλαν σε ισχύ τον αφανισμό του Ελληνικού έθνους.


ΘΕΟΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΗΘΙΚΗ

ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΥΛΙΚΗ ΑΦΘΟΝΙΑ

ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ